Contact_home

Ruiseledesteenweg 32
8750 Wingene

T. 051  65 54 66 

M. info@habitatconstruct.be

WIJ ZIJN HABITAT CONSTRUCT

  • Habitat Construct
  • Habitat Construct
  • Habitat Construct
  • Habitat Construct

WIJ ZIJN HABITAT CONSTRUCT

In 1961, startte Godfried Huys, zijn zelfstandige activiteiten. Algauw groeide de zaak tot een bloeiend bedrijf en in 1971 werd de vennootschap opgericht onder de naam Habitat Systeembouw pvba. In 1990 werd de naam gewijzigd in Habitat woningbouw bvba. In 2005 neemt de huidig zaakvoerder Filip Debaene, schoonzoon van Godfried Huys de fakkel over en staat hij sedertdien in voor het dagdagelijkse bestuur van het bedrijf. 

Met Martijn Debaene doet de derde generatie in 2015 zijn intrede in de familiale onderneming.

Begin 2014, wordt de firma in een nieuw kleedje gestoken: een nieuwe look, een nieuwe slogan, een frisse uitstraling. De naam wordt gewijzigd in Habitat Construct met als slogan: “the reference in building and renovating”.

Met zijn 14 vaste medewerkers, beschikt de familiale KMO over de nodige ervaring en knowhow om een goede service aan te bieden, te beginnen bij het verlenen van professioneel advies.

Geïnteresseerd? Aarzel niet en neem contact op, een gespecialiseerd team staat tot uw dienst. Wij maken graag tijd voor u vrij en zorgen indien gewenst voor een vrijblijvende prijsofferte.